Home Profile Contact Products Download Portfolio Links English  

ABLOY Protec
ABLOY glavni ključ
ABLOY zatvaraci vrata
ABLOY požarna vrata
ABLOY autom. otvarači
ABLOY mehanič. brave
ABLOY motorne brave
ABLOY solenoid brave
ABLOY zaštitnici

TimeLox hotelske brave

HID kontrola pristupa

EffEff proizvodi
ABLOY® DISCLOCK PRO
Europrofile DIN cilindri
Jedinstveni ABLOY® DISKLOCK PRO rotirajući cilindar sa diskovima obezbeđuje superiorni sistem glavnog ključa sa velikim izborom kombinacija. Nudi optimalne sigurnosne uslove protiv nasilnog otvaranja i krađa.

Sistem jednog ključa

Sistem jednog ključa omogućava da se sa jednim ključem mogu otvoriti svi cilindri u jednom predviđenom sistemu. To znači da se sa jednim ključem može otvoriti: kapija, ulazna vrata, kancelarijska vrata, vrata na garaži, vrata na vikendici, katanac na čamcu, katanac na vikendici itd.

Sistem centralnog cilindra

Ovaj sistem je pogodan za primenu tamo gde se zahteva da više različitih osoba ima svoj ključ kojim otvara više vrata kao što je: ulaz u zgradu, vešernica, podrum i druge zajedničke prostorije.

Sistem glavnog ključa

Sistem glavnog ključa omogućava da svaka osoba može otvoriti ona vrata za koja ima dozvolu pristupa, a ona osoba koja ima ovlašćenje da otvori sva vrata ima glavni ključ. Ovaj sistem je u upotrebi kako u hotelima tako isto i u firmama koje žele veću sigurnost i smanjenje broja različitih ključeva.

Sistem generalnog ključa

Sistem generalnog ključa omogućava da svaka osoba može otvoriti ona vrata za koja ima dozvolu pristupa. Glavni ključevi otvaraju grupu vrata za koja su ovlašćeni dok generalni ključ otvara sva vrata. Sistem omogućava da svaki glavni ključ može otvoriti do 300 vrata, a generalni ključ do 3000 vrata.

Download:

Datasheet


ABLOY DISCLOCK PRO (PDF 888KB)

© Scandinavian Security Solution ASSA ABLOY Partner